+45 22 91 15 27 jacob.strunge@trophyart.dk
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jacob Strunge

Ejer og grundlægger af Trophy Art

Som 6 årig besluttede Jacob at Zoologisk Konservator skulle være levevejen. Jacob er udlært i Finland, med flere længervarende studieophold i U.S.A. og Holland. I 2001 startede Jacob Trophy Art, efter at have taget både den Finske og Danske svendeprøve. 

Trophy Art er et firma i konstant udvikling og fremgang og er idag et internationalt kendt navn i jagtverdenen, kendt for deres kvalitet og professionelle tilgang til at at få det bedste frem i trofæerne. 

Det er en helhedsoplevelse at være kunde hos Trophy Art. Man kan vælge, at være med i hele processen, selv være med til at vælge monteringen og designet af finish, eller man kan ligge det trygt i Trophy Arts erfarne hænder og få et super detaljeret og livagtigt trofæ hjem til sin trofævæg. Jacob er på værkstedet hver dag og sørger for at, hver enkelt montering lever op til de krav og den kvalitet som hænger sammen med Trophy Art.

Det ultimative jagt trofæ for Jacob er en Giant Eland fra Den Central Afrikanske Republik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sasha

Sasha er fra Ukraine og hentet til Trophy Art for sin ekspertise i fuldmonteringer og hovedmonteringer. Han har en fantastisk sans for anatomi og opstillinger af de store trofæer.

Han er en hårdt arbejdende mand og er ofte at træffe efter normal arbejdstid, hvor han går og pusler med sine monteringer. Hans sans for finish er fænomenal. 

Der et rigtig langt imellem medarbejder i branchen der kan fra A-Z, men Sasha er en af dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VITALII

Vitalii kommer fra Ukraine og har arbejdet som konservator i over 20 år. Vitalii har tidligere arbejdet på et af de største værksteder i Ukraine, hvor han tog sig af udstopning i alle afskygninger.

Vitalii blev hentet til os primært for at lave fugle, som vi har en større og større efterspørgsel efter, men han er lige så ferm til både hoved- og fuldmontering.

Vitalii taler engelsk, og hans drømmetrofæ er karibuen i Canadas vildmarker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ER DU VORES NYE ANSATTE?

Det står aldrig stille hos Trophy Art, og vi har altid travlt. Så er det noget for dig at blive en del af en international arbejdsplads med gode vilkår, og muligheder for mange spændende udfordringer?

Vi søger primært folk med en baggrund inden for faget, men det er ikke et krav at du er uddannet zoologisk konservator, så længe du er klar på at lære noget nyt.

Send os en mail eller giv os et kald, så kan vi få en snak om mulighederne.

RUNE

Rune er her, når der er tryk på afkogningen. Rune har gennem tiden udviklet en super arbejdsgang, når det gælder afkogning og blegning af trofæer – det være sig alt fra bukke til moskusokser.

Rune melder gerne selv ind og stiller op, når vi har brug for en ekstra hånd. Han er vellidt på værkstedet, da han som oftest medbringer en god kage!

Runes drømmetrofæ er en europæisk muflon fra den frie vildtbane.

Gudrun

Gudrun er firmaets bogholder.

Hun er her et par dage om ugen, hvor hun tager sig af alt der røre sig på kontoret . Hun er altid en ørn til at løse de administrative opgaver der er i et firma som Trophy Art.

Det er Gudrun du vil møde primært på mail når hun udsender, ordrebekræftelser og fakturaer, mv.

Gudrun har lært mange rigtig mange nye dyre navne siden hendes start, og er ikke jæger. 

Martin

STRUNGE FILMDESIGN står for firmaets billeder, video, hjemmeside og hvad der ellers skal bruges af grafisk arbejde. Der bliver jævnligt taget studiebilleder af trofæerne og en gang imellem opdateres billederne af de ansatte og hjemmesiden.

Martin er aktiv jægere og nyder at komme forbi og tage billeder af nogle af hans mange drømmetrofæer.

Se mere af deres arbejde på www.filmdesign.dk 

 

KONTAKT

Telefon: +4522911527
Email: jacob.strunge@trophyart.dk
Trophy Art
Varregårdvej 10, Veerst
DK-6600 Vejen
Danmark
CVR: 26217466
Share This